Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrodite

Smekningar i mörkrets scen.
Andetag så nära.
Varma händer som söker.
Kärleksfulla leenden i evigheten.
Ömma viskningar som berör.
Lustan som finner gensvar.
Passionerade i ett tidlöst hav.
Nu borta i nattens dimma.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-08-18 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP