Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steffen

Jag vill gråta,
men har inga tårar kvar.
Jag vill leva,
men mitt hjärta har slutat slå.
Jag vill andas,
men luften räcker inte till.
Jag vill glömma,
men tankarna jagar mig.
Jag vill se,
men trevar i mörker.
Jag vill älskas,
men av dig jag bara minnen får.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-18 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP