Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 22 (På ljudspelare)



Prydnad

Intelligens
är att lita på
och använda
våra starka sidor,
men att få reda på
vilka de är
Är ett långsamt och tålmodigt
arbete,
och vem kan unna sig
långsamhet
i datorernas tidevarv?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-15 08:34



Bookmark and Share


    Nils-Johan Nilsson
Jo, det tror jag att Du kan!
2019-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text! Jag tror vi måste lära oss att bromsa.
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP