Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 24 (På ljudspelare)



Prydnad

Allt hat är självhat.
Du säger att du hatar
den och den,
men det är bilden
av den och den
du hatar,
och bilden
har du ritat själv,
och bilden finns inom dig.
Du hatar en del av dig,
du hatar dig själv.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 08:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och tänkvärt diktat! Visst är det så.
2019-02-20

  Fulbergarn
Klokt formulerat och jag köper varenda ord
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP