Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


18 grader


det är magiskt



vad regnet förvandlar
på nytt födda strån reser sig ur halmen

i dag tjuter vinden i sin näverlur
river bland lövens gröna klorofyll
slår upp kragen mot vinden
vi ser timmarna seglar bort
över den blåsiga horisonten

vi lever inte i tiden som är
vi lever i tiden som ska komma
men vi är alltid densamma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-08-18 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP