Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


alla har vi stunder


då vi ropar ut Ditt namn över havet
eller det vindpinade gräset

det är då när oron är vårt örngott
och viskningar fyller vårt innersta
och rader av skor
vankar omkring i mörkret
tills dagen faller i sömn
det är då
Ditt namn är det enda som lyser
är en lykta i mörkret

det är då Ditt namn blir den bro
som bär över våra oroliga vatten


alla har vi stunder då vi söker svaren
men vi bär dem redan i hjärtat




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-08-18 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP