Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart fågel

När den vita fågeln flyger
ligger den svarta fågeln i en pöl av blod.

Allt medans de beundrar den vitas flygförmåga.




Fri vers av Dexter Högdahl
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-18 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl