Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt hjärta. Från mitt hjärta

Som havet söker sig in mot land.
Din hand fann min hand.

Som himlens stjärnor glimma.
Dina ögon mot mig med värme ser.

Som vindens sus.
Dina ord mitt hjärta berör.

Som natten möter morgonen.
Din kropp mot min.

Som två älskade älskar.

Dina händer och muns smekningar
mot min hud.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-18 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP