Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig

Jag ler, ler mot dig.
Jag kysser, kysser dig.
Jag smeker, smeker dig.
Jag smakar,smakar dig.
Jag längtar, längtar efter dig.
Jag saknar. Saknar dig.
Jag älskar, älskar dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-18 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP