Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

Blåsten river i håret.
Tårar i ögonen förblindar.
Mitt hjärta är evigt förlorat.
Det berör mig inte.
Det som värker är
min saknad efter dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-18 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP