Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivkramp


trycker ord efter ord
till mening
av vad?

Arket är vitt
förutom litet svart
jag just skrivit ned

om att ha ett val
ett eget val
att välja fritt -

Aj!
Nu får jag tunghäfta!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-18 22:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner frihet när jag läser. Jaa i mycket har vi ett val....men inte i allt.
2018-08-28

  Lars Hedlin
Ibland så hamnar man i detta "Limbo"
2018-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är det svårt att hitta de rätta orden och dom man skrivit är ibland för tidigt att säga.
2018-08-20

  Respons VIP
Du lyckas dock beskriva det du avser.
2018-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, detta fenomen med skrivkramp känns igen! Men rätt vad det är så kommer orden igen.
2018-08-19

  ULJO
Så är det ibland. Svårt att leverera. Men plötsligt vänder det.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP