Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f ..som i.. fri

det är förunderligt
härligt
att lyssna på regn
blandat
med människoröster

regn som är
söner och döttrar
ur vädrens alkemi
jag älskar språket som inte kräver
min droppeförståelse

hur det susar mig viss viss
viss
och vi är
lyckligt förnöjda tillsammans
bara genom

våt

och väta

och släcka jordetörsten






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-18 22:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
applåder du har go !
2018-09-11

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP