Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu mörkare

Ondskan har bäddat rent i sängen.
Sorgen har puffat till kudden.
Ångesten har lagt tofflorna på det kalla golvet.
Paniken har fyllt dricksglaset med vatten på nattduksbordet.
Depressionen har ställt väckarklockan på obestämd tid.
Ledsamheten släcker läslampan.
Ensamheten nynnar sakta sin vemodiga vaggvisa.
Orkeslösheten sluter ögonen.
Välkommen till mardrömmen min vän.
Välkommen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-18 23:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Starkt! Gillar alla liknelser i texten..
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP