Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beyond my expectation ...

 

My Dear,

only you

can raise the fertile light

inside me

make it burn bright

for your deepest desire ...

 

... in silence

I've saved my purest love for you

then

miracle arrives

your three simple words make me smile

and my life feels so complete




Fri vers av Rise Little One
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-19 08:31



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dunbädd av kärlek. Vacker skrivet
2018-08-20

  Lars Hedlin
Jätte fint :)
2018-08-20

    ADI Nehlin
Vackert!
2018-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely lovepoem i lucky words!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One