Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens andetag

Vinden
Starkt uppfordrande
Svalkar själen
Genom sköljer rummen
I den ännu inte
färdigställda byggnaden

Ingen isolering ännu
som stänger ute
naturens andetag
Skalet innesluter kroppen
Själen söker klarhet

Innanför halvslutna ögonlock
väntar dagen nynnande
på sin början




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-19 10:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om naturens positiva inverkan!

Varje dag innebär nya möjligheter att finna det man söker och längtar efter.
2018-08-20

    ej medlem längre
En frihetskänsla genomströmmar texten när naturens andetag är nära. Förhoppningsfullt och fantasieggande!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP