Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlovets sista dag

så är det sommarlovets sista dag
en lätt känsla av vemod sveper in
i år måste vi medge att den varit fin
en sommar av ett aldrig skådat slag

här sitter jag nu denna söndag
och tänker tillbaka på den med ett lyckligt flin
men nu måste jag få lite ordning på livet igen, lite rutin
tillbaka till jobbet och ta nya tag

när jag nu lämnar stugan och flyttar in till stan
får jag kämpa lite för att lyckas betvinga
den saknad, den längtan jag känner i mitt bröst

men jag kan trösta mig med att min plan
är att komma tillbaka snart och ännu tillbringa
många, många dagar på stugan i höst




Bunden vers (Sonett) av Tomas Karlsson VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-19 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äntligen blir det vintertider på bussarna!
2018-08-19

  Språk, hjärna!
Bravo! En sonett!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP