Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flygkaptenen flög inverterat...


2,7 promille och kokain.

Inverterad flygning med Jet maskin,
rollade och vände planet i luften utan
motorer, roder, utfällda luftbromsar
och landningsställ, planet flög alltså
uppochner. Endast 6 omkom av 102
ombord, varav 2 besättningsmän.

Var detta ett tecken på drogernas
välsignelse och dess förbannelse?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-19 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje