Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Tre generationer
Tre själar
Tre vägar
Knyts samman till en

Hand i hand vandrar vi vår väg in i morgonens gyllene gryning
Följer skogens vindlande stig
Till den röda lilla stugan vid världs ände

Då som nu
Nu som då
Alltid är vi tre och ingen kan bryta vårat band...




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-19 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse