Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensam är inte alltid stark, vänskap, ångest


Du & Jag

Jag kommer in i rummet
Alla människor stressar
Ingen ser dig

De springer förbi, nästan trampar på dig
Du gråter stilla
Du är rädd

Det är som om du är osynlig
Men en sak är säker
Jag ser dig

Jag ser all din smärta
Jag delar den med dig
Jag lindrar din sorg och du lindrar min

Tillsammans kan vi överleva
Ensam är inte alltid stark
Men vi två, tillsammans är vi oslagbara!




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 590 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-19 12:46



Bookmark and Share


  Stay Golden
Power poem ^^
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer