Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en del morgnar


vaknar annorlunda än andra. tänker på dig varje dag men särskilt just i dag för jag känner du är ledsen. du ska veta att jag tror på dig tror på att just du lyckas där andra inte gör det.

varför är jag så säker? när jag minns ditt ansikte och dina ord och allt du gått genom så vet jag att just du är unik - finns ingen annan som är som du.
blir bara så glad veta att du finns. om jag visste från början.
satt du redan då i en bubbla du hörde såg och skrev men kunde inte kommunicera. förlåt jag schabblade bort. jag förstod inte varför. förlåt förstod inget så felet är mitt att allt blev som det gått. du ska veta allt som händer dig känner slagen i mitt.

ser nu att grannen tagit ned festen från gardinstången. ballongerna


men trots allt det sorgliga en del morgnar vaknar annorlunda som i dag när jag såg regnet som föll och hörde jorden andas. att bara gå ut och låta tårarna rinna över ansikte och hals. det finns inget som regn efter all torka att höra sucken från löven och trädens nacke mot ljuset.

tänk ändå att vakna utan ringklockans spindelben. och att inte behöva släppa händerna där jag står och att hinna med alla måsten utan stress eller någon som helst press ! gudomligt hoppas att du förstår.
tiden är en vän och en fiende. men hur vi än ser det är tänket det viktigaste. det vi inte hinner i dag gör vi i morgon.

har lärt mig acceptera jag hinner inte med allt när jag varit tvungen ställa mig själv utanför dörren så länge. jag beklagar mig inte att byta kostym är omöjligt när den växt in i själen . fast vädrets makter har faktiskt gynnat eftersom ogräset har vissnat ned och det blir mindre att rensa .




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-19 14:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det var 2018, jag förstod du fanns där redan då, 2017 fanns du även hos mig sänkte sidan dec 2017 de tre musketörerna var aktiva och började på nytt 2018, hann inte rädda alla texterna tyvärr, kände brådskan att försvinna snabbt då
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP