Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en rikedom på uttryck


larm och buller är uttryck som oroar
fågelns vibrato rör vid strängar i vår själ
men det är korridorens röda väggar
som får pulsen att öka
och de ljusblå nyanserna en sval rymd

vi påverkas dagligen av ljuset
då vi är öppna dricker dagen blir vi rikare
ser grenens tyngd med droppar
trädens ull som sträcker mot rymden
vi omges varje dag av det tysta språket


okända ord föds yrvakna
liksom knoppen
i födelsens gryning
ibland ser vi inte skogen för bara träd
då behöver vi
sitta så här för att se livet

bortom hustaken





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 412 gånger
Publicerad 2018-08-19 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP