Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blå blixt


Inlämnat 11 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag skriver
om dig
för jag vill.
Jag skriver
och ser
hur du läser
och känner
känslorna dansa,
för du ler
och lägger din hand
på min arm


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-27 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP