Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blå blixt


Inlämnat 12 (På ljudspelare)



Prydnad

Kunde jag bara
skriva en dikt
som öppnar ditt bröst
fick du mitt hjärta
i ditt,
och fann jag det ord
som gör dig till min
så sa jag det alltid


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP