Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vinner?

den som
behöver den andra mindre,
känner mindre, älskar mindre

vinner –
men hur mycket
är en sådan seger värd?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-19 22:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tänker på en skilsmässa när jag läser. Starkt skrivet.
2018-08-20

  Bodingen VIP
Instämmer med föregående!
2018-08-20

  annapoem
Det är ingen vinst. Det är ett straff
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP