Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helg vore kul


lördageftermiddag

plockat ihop verktygen
gnott av händerna med förtunning
lossat tornado från löplinan

regnvåt rygg
byter tofflor'
tornado hoppar in

sätter mig vid ratten
en kopp kaffe innan
jag startar

på väg hem
hoppas jag
inte somnar
'på vägen hem




Fri vers av tom boreland
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-19 21:32

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tycker om det här vardagsnära i din dikt!

2018-08-20

  överlevaren VIP
Långa arbetsveckor...slitgöra!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland