Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På besök

Porten till mitt hemliga
rum
ligger dold
för alla
utom
för dig

Du har funnit
nyckeln och
kan ibland låsa
upp

krypa
in
i min dunkla
värme

Jag omsluter dig
tryggt och fast
tills du
slappnar av
och vilar stilla
igen




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-19 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP