Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linsen är nött

Linsen är nött

av så mycket skönhet

Linsen är nött

av så mycket förtvivlan

Linsen är nött

av så mycket ångest

Linsen är nött

av så mycket hoppfullhet

Linsen är nött

av så mycket saknad

Linsen är nött

av så många brända chanser

Linsen är nött

av så mycket

som aldrig blev

som vi ville

Linsen är nött

av tusen dagar

som är alldeles för lika




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-20 00:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppet är det sista vi får mista
varje morgon är en ny möjlighet
även om kvällen kan brista

fint

2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman