Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopi



Val och kval formas av beslut, inget konstigt alls?!

Vardag, hoppar fram och tillbaks likt en trasig

fjärrkontroll. Jag ser allt i pixlar och förundras av

att ingen hittat paus knappen? Så, varför formas

vi av alla dessa beslut som ältas i vår dagliga kvarn?

Dessa utopier, om hur allt ska vara men som uteblir!




Fri vers av stefan.g
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-20 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva