Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blä blixt


Inlämnat 16 (På ljudspelare)



Prydnad

Där du sitter
nära,
så kan jag
skriva mina dikter,
och varje ord
en sång
om din mjuka hud
och varma blick,
och aldrig
att jag slutar skriva


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP