Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blå blixt


Inlämnat 20 (På ljudspelare)



Prydnad

Ängens blommor
dina ögon,
humlor dansar
som min vilja,
och jag ser mig mätt
fast evigheten
är den tid det tar


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-22 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP