Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Blå blixt


Inlämnat 24 (På ljudspelare)



Prydnad

Dina sånger födde
dem som vaggar kring
på marken
tittande mot solen,
dina läppars toner,
ditt hjärtas trumma
sjunger barnens steg,
och livet
håller fram sin hand
när dagen vaknat.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-20 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP