Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så köpte jag en våg då!

Så köpte jag en våg då.
En hushållsvåg.
För att kunna väga den mat som jag skall äta.




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-20 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim