Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi börjar med Vågen och fortsätter med sin vikt i Guld!

Vad är en hushållsvåg egentligen?
Väger det som tillhör hushållet?
Jag,min säng, Stolar,Hyllor?
Nej, det är inte möjligt!

Är det vågen där jag väger min vikt?
Nejdå. Skulle aldrig väga mig självmant.
Och det där uttrycket...
Att väga sin vikt i Guld?
Vem gör sådant nuförtiden?
Och vem har Guldmängden, som motsvarar hela ens Bodyweight hemma?
Det närmsta jag kan komma , närma mig Guldet alltså...
Är min förlovningsring.
Men den kommer inte ens i närheten av vad jag väger...
(Som tur är)

Personen som myntade yttrycket att väga sin vikt i Guld, måste ha trott, att det är lika lätt att vara täckt av Guld, som det är att tillverka tomtar, täckta av Choklad.
Dragerade tomtar helt enkelt.




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-20 04:29



Bookmark and Share


    samole
"vara värd sin vikt i guld"
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim