Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidöppna

Vad är så viktigt
hela tiden springande
rusande framåt
ingen som vet
varför vi är här
de inre ögonen
vidöppna
en föraning




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-20 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP