Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fun and Mental

Fun and mental is 

Fundamental

...and so the beat goes on. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-21 12:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
That's why I'm a fundamentalist.
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP