Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale skrev en text, kommenterad blev den sedermera, efter läsningen. Inte före, som ibland annars. Fotot tog jag nog i augusti 2009.


Kritik på en text (1854) rim



Kanske en brännande manet,
om verkligheten något vet,
för sig själv talar väl,
med tiden blir hack i häl,
fotnoten läggs sedan i paket.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-14 15:26



Bookmark and Share


  Nanna X
Jaså du kommenterar före läsning.
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP