Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är alternativet ?

När jag ändå lever 

här och nu

så måste jag

hålla lågan levande

Vad är annars alternativet  ?




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-20 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP