Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avhuggna barnsben

 

Du ska ha en mage av plåt fast du aldrig duger, sluta gråt, var ärlig så länge du ljuger

Jag repar mod i en reabod hoppas att någon ändå lägger märke till att jag är god

Seså, det kan gå, ta sats, ta plats, sväll över din brädd ikväll!

Morgonen efter trängs de i kön med svettlukt och mimik, mina miljoner misslyckanden

Jag är en forsrännare, det brinner i mina ådror, feber i alla former; gall-, ramp-, och res-, en förbannad mes

Din fattiga moderlighet var gemen, fick blodet att blekna på livets scen

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-08-20 12:58



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Mkt bra skapat.
Kreativt +
2018-08-22

  gunnnar nylund VIP
Ja livet är att få uppträda på en scen.
Vi spelar våra roller, ibland frivilligt,
ibland med påtvingad regi.
Heja en bra regisserad text...vetja!
2018-08-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Naket och vredgat diktat om barndomens betydelse för vuxenlivet. Alla har inte haft en fin barndom, tyvärr.
2018-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor!
Ryser när jag läser den sista raden.
2018-08-20

  Blomma-Stjärna VIP
snyggt och rappt - bra - och groteskt hemskt om gemen moderlighet och barndoms ben - avhuggna - !
2018-08-20

  Nanna X
wow you are rapper! go girl!!!
2018-08-20

  Lars Hedlin
Oerhört bra och känslofullt!
2018-08-20

  Kungskobran VIP
Dagen efter kranka blekhet,
fint formulerat av dig
2018-08-20

  träsnidaren
Starkt. Mycket snyggt skriver i rim och rytm.
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP