Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bubbelvatten



när dagen faller på plats
sveper luft in mellan vingpennorna

då lyfter vi med passadvindarna en uppkorkad flaska soda

i vinddraget seglar vi mötet med soluppgången
i den klara morgonen. rösten en näktergal
klä dig i orange mitt hjärta
själ klä dig i regnbågens färger


trade winds/handelsvindarna
sjökaptenens räddning på frakttraden till Amerika




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-20 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP