Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En väldigt trevlig ung man!

Min dotter och jag var i stora staden (Sundsvall).
Vi bestämde oss för att gå till ett café och fika.

Det var ett litet ställe väldigt trångt mellan borden.
Vi tog en räkmacka var och kaffe, plus en ramlösa att dela på.

Bakom min dotter satt en ung kille med sina vänner.
Plötsligt knackade han min dotter på axeln.

Min dotter vände sig om, då sa han det doftar så gott av din parfym.
Vad heter den? Dottern blev så brydd, men hon fann sig.

Han fick veta vad parfymen heter och att hon köpt den utomlands.
Hon förklarade för honom att den doftar olika på olika människor.

Ett trevligt samtal blev det mellan dem.

När vi gick ut sa min dotter.
En väldigt trevlig ung man!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-20 13:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En fråga...
Ett svar...
Leendet dröjer
sig kvar...

2018-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Ett trevligt möte mellan två personer som inte kände varann!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP