Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plenty of things to do!

Success for the moment

Plenty of things to do

Study hard get a card

 

Travel with words

Caring kisses

Keep on smiling

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-20




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-20 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett skönt flyt i dina ord och förhoppningsvis i livet!
2018-08-21

  StinaJ VIP
Full fart, men jag tycker mig utläsa att det är mycket positivt på gång.
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin