Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockar i sinnet!

Berör med ord

Lockar i sinnet

 

Smeksamt tal

Resande möte

 

Värmen sprids

I både hjärta och sköte

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-20




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-20 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att mötas i orden av kärleksfull och varm poesi. Tack för allt du ger med dina texter!
2018-08-21

  StinaJ VIP
Sensuellt möte i kärlekens namn.
2018-08-20

  SatansSon VIP
sköte? bra dikt ändock!
2018-08-20

  Alysse VIP
Poesi som berör
är underbart
och dina ord är alltid
så mjuka och fina
Tack!
2018-08-20

  ULJO
ord som beröring är gott att få och gott att ge
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin