Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen...

Ibland får man börja om och om och om igen...

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-20

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 415 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-20 14:54



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Tyvärr är det ofta så..Det gäller att aldrig ge upp!
2018-08-30

  Anya VIP
Jaa varje situation man lyckas är mellan två misslyckanden. Bara att bita ihop och komma igen.
2018-08-28

  Maiah VIP
Så är det hela livet...
2018-08-22

    ej medlem längre
Ja, så sant, och ibland får man även börja om när man hade all förhoppning att det skulle vara.
2018-08-21

  Maria Sundelin VIP
Så sant så
2018-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Ja, du!!
2018-08-20

  StinaJ VIP
Igenkännande text. För visst är det så många gånger. Bara man inte ger upp så...
2018-08-20

  Alysse VIP
Ja det är så sant.
Men man får aldrig tappa
hoppet! Hämta kraft
och styrka hos
vänliga medmänniskor
Det är aldrig fel
att be om hjälp
Tillsammans klarar
vi det mesta!
Kram
2018-08-20

  Blomma-Stjärna VIP
yes!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin