Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valhaiku

 

 

valaffischer

så dog ännu några träd

 

till ingen nytta

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-20 15:20



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Sannerligen..
2018-08-22

  Birk Andersson
valaffisch

Rädda Willy
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP