Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text där drömd av Nanna X skrevs, den läses ledas av mig och i som kommentaren åter upplevs.


Kritik på en text (1796) rim





Det veta du något redan innan,
mannen märklig vid sidan om kvinnan,
i drömmen lustigt nog även,
han i fickan sin knyter näven,
i närvarons luft finns värdinnan.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-03 18:31



Bookmark and Share


  Nanna X
Äsch.
2019-01-03

  lodjuret/seglare VIP
Eftersom jag inte minns det, texten är troligen från in november eller oktober, kommentaren alltså. Så blir svaret därför en som 'förborgad hemlighet'.
2019-01-03

  Nanna X
Man kan inte möjligen få veta vilken av mina texter det var
som blev föremål för kommentar?
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP