Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


en plattityd



det sanna syftet en pekoral
sanningen bakom slöjorna herr spindelben
ibland är tystnaden en lisa och en fröjd!
lever enbart i purpurrand
med den ende jag tror på
vänd kappan efter vinden
sorgligt
yttrandefrihet
är folkets mun
försöker verkligen förstå
det jag aldrig tidigare mött
förstår inte makt och dominans
oberoende offer på vägen
insett småskalighetens hyra
alla råd för utsatta blir dyra
främlingar kan vi vara
men efter generationer införlivade
på ett eller annat sätt


gå och lek i någon annans sandlåda
min är redan upptagen!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2018-08-20 17:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
med tiden de inte oförmögna veta om.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP