Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fin intresseorganisation: riksförbundet för social och mental hälsa!


RSMH lever till glädje!

Det kryper

men vi gläds

inte helt utan

nej, kraften finns

där är vi skyddade

till liv och lem,

en glädjens vän

livet är tufft,

men man är 

ingen mupp!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-20 18:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En viktig mötesplats.
2019-02-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En viktig organisation, för många människor!
2018-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att RSMH finns, det är många som behöver hjälp och stöd!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy