Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du Är

 

 

 

 

Våra vägar utsträckta

parallella

går

genom denna värld till

nästa

 

nästa

 

nästa

 

sitter du bekvämt i din kupé

med utsikt över

fälten?

jag sitter på kuskbocken

jag är hästen jag

är hjulen

jag

 

är den rosa färgen på dina

kinder

jag

 

Är allt du Är

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-20 19:07

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
gedigen poesi
2018-08-21

  Anya VIP
Tycker min senaste text och denna passar ihop. Känner igen mig i dina ord.
"Är allt du är". Bra!
2018-08-21

    ej medlem längre
Som en vind genom allt liv, där gränserna suddas ut. Riktigt vackert!
2018-08-21

    Pangles
Fin.
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP