Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLIV



Barfotabarn av sinom tid.

Kliv, kliv, överlev.

Själen behöver dina stövlar.




Fri vers (Fri form) av Sandra Hjärtedal
Läst 356 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-20 19:36



Bookmark and Share


  PEFJ - Poesi
Din dikt får mig att minnas en tidig vintermorgon i bister kyla, en kopp varm choklad och Matthias Fredrikssons mantra:
"Kliv kliv överlev".

2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal