Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


finns ingen mera fantastisk än du klokuggla <3


drömfångare



jag drömmer inte sant
låt mig stanna kvar i drömmen
somna in. minnet av lyckan
så litet jag gjort
så stort du nätterna igenom
läser mina ord
går varsamt efter mörkret
på tå i tystnaden
håller dina ord nära
var rädd om dig
det är viktigare än allt
har lärt mig
fly från sig själv går inte

kärleken är större än livet




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-20 21:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
förundrad du orkar. Då orkar även jag
2023-02-13

  Thomas Widemark
Bra text!
Vad gäller din kommentar låter det som du sett filmen Flugornas herre.
En otäck film precis som du säger.
2018-08-26

  morgonstjärna VIP
hej tack för din kommentar. alldeles riktigt att fly är fel man ska stå rak även om vi blir hackkycklingar. det där med hackordning har inget med ålder att göra insåg jag igår jag såg en film om ett gäng pojkar 9-13 år på en övergiven ö. det förekom mobbning och mord och tom tände de eld på naturen för röka ut den siste som stod rak mot den fruktansvärde grymme gängledaren som triggade sitt gäng.
mobbning förekommer överallt. det var faktiskt en riktigt otäck film vad en utstickare får utstå blev räddad i sista stund från att bli dödad av militären som använde ön som någon form av bas.

2018-08-20

  Kungskobran VIP
Att fly från sig själv är ingen idé
då kommer man lätt på sne
med sina vänner
och alla man känner
ärlighet varar längst
då slipper man med lögnen trängs

2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP